18-годишното момиче е кандидатствало за всеки сезон на музикалното шоу, но едва тази година успява да се класира на големите концерти.

След много опити, Виктория Георгиева за пръв път е част от състезателите в X Factor. Тя е срамежлива, но ако има едно нещо, в което е сигурна, то е, че може да пее.

Въпреки това тя е съвсем малка, когато ѝ казват категорично, че не трябва да се занимава с музика. Преди първи клас тя се явява на изпит, за да бъде разпределена в музикална или изобразителна паралелка в училище. “Като запях, изпитващата ми каза: “О, не! Спри, не можеш да пееш.” Бях много разочарована”, разказва Виктория пред "24 часа". Думите на учителката я отказват за доста дълго време.



През пубертета се записва на уроци по пеене. При първия й вокален педагог обаче дълго няма никакво развитие. По-късно я обучава Атанаска Липчева. Под нейно ръководство Виктория успява да спечели много първи места на музикални конкурси

Излиза на сцена и тази година пред журито на “Х Фактор”, но е твърдо решена, че ако и сега не я вземат, ще спре да се явява на кастинги. Самокритична е и знае, че не се е представила добре на първото си прослушване. За сметка на това миналата година е била доста по-добра, но не съжалява, че не е стигнала до големите концерти. “Радвам се, че се случи така, защото смятам, че сега съм най-готова, най-добре подготвена. Това не е нещо малко, а голяма отговорност. Трябва да се справяш много добре. Радвам се, че съм точно в този сезон, защото се запознах с уникални хора”, усмихва се тя.

Освен да стигне до финал, Виктория Георгиева има и друга цел в момента – да влезе във форма. Затова ходи често на фитнес, а има и изготвен хранителен режим. Знае, че с глад не се отслабва, след като преди време свалила 12 кг. След нездравословния режим обаче си върнала старата форма.