Въпреки че ролята й в сериала "Столичани в повече" я показва в един любовен триъгълни, младата актриса признава, че в живота не й се е случвало подобно нещо.

"На мен не ми се е случвало да съм в любовен триъгълник в живота. Дори и във филм,мисля че не съм имала такава ролля. В "Шивачки" например, ролята ми беше много различна, не ми сее налагало да правя някакъв избор между двама мъже,защото имах едно решение, което трябваше да взема" разказа Вили пред "Тази събота"

Ролята, за която чаровницата си мечтае е такава, която не е играла досега, но пък тайно си мечтае: "Аз съм го казвала много пъти, искам да изиграя луда жена, психично болна, защото е интересно, различно, защото е далече от мен. Веднага се сещам за Глен Клоуз във "Фатално привличане". Може да е във филм или представление. Най-сериозната ми роля тепърва предстои, надявам се има време да я реализирам"

Животът й се променя в положителна посока след като започва да снима в "Столичани в повече", пишат от Blife.bg. "За мен е изключително щастие да съм заета, да правя това, което обичам, да снимам, да съм с големите актьори на снимачната площадка. Изпитвам респект и се уча от тях. Гледам какво правят те, за да си открадна каквото мога.