Младата актриса Вили Марковска, "Столичани в повече", нарече индиректно колежката си Елен Колева "проститутка".

В интервю пред журналистката Юлия Вълкова , която разведе два пъти по-възрастния от нея милионер Александър Найденов.

"Нима не е проституиране да разведеш богат мъж, защото ще живееш охолно?", изцепи се устатницата Марковска. На въпрос пък защо ходи с майка си на някои интервюта, Вили отговаря: "По-добре е тя да идва, отколкото любовник на възрастта на баща ми!" Елен Колева е отдавнашна врагиня за връстничките си от НАТФИЗ Вили Марковска и Алекс Сърчаджиева, съобщава БЛИЦ.

Преди няколко години трите изиграха главните роли във филма "Шивачки", а Елен бе обявена за актриса на 2007 година. Пренебрегнатите Вили и Алекс веднага разнесоха клюката за интимната връзка на Колева с режисьора на "Шивачки" Людмил Тодоров и оттогава не си говорят със синеоката си колежка. Подробност за Елен остана фактът, че Тодоров е женен, а общоизвестно стана, че тъкмо той й е осигурил филмовата награда.

Тя самата разказа историята на любовта си с режисьора, без да назовава имена. Сърчаджиева и Марковска и до днес не могат да простят на богаташката любовница успехите на интимния фронт. Двете подминават като малка гара Елен по събития, а тя пък обича да ги дразни с хвалби по медиите. Колева явно хич не си поплюва с мъжете и успя за нула време да разведе шефа на "Олинеза" Александър Найденов.

По повод завоеванието си около нея веднага се зашумя и тя стана водеща на кулинарно риалити. Алекс веднага реши да я конкурира като тв водеща и хукна из страната заедно с бебето си София да събира кандидати за риалитито "Фермер търси жена".

Вили пък претърпя няколко пъти фиаско в любовните си отношения. Докато се вихреше в "Дансинг старс", тя свали футболиста Стойчо Младенов-младши, но връзката им бе краткотрайна. Доста време клюкарите я нарочиха за любовница на хореографа Наско Месечков, но се оказа, че двамата просто изкарват пари по ВИП партита с танците си. Оттогава Вили все гледа да държи в тайна гаджетата си и набляга на кариерата. Чаровницата е изключително амбициозна и много пъти изтъква, че гледа сама да си изкарва парите и те да й стигат. Марковска се изявява във второстепенни роли из щатските продукции, снимани у нас, но това никак не я удовлетворява. С участието си в сериала "Столичани в повече" тя отново изплува в светлината на прожекторите и папараците започнаха да я дебнат по столичните заведения.

"Без проблем играя в интимните сцени с колегата ми Иван Юруков в "Столичани в повече", тъй като между нас има нужната химия", обяви Марковска. В същото време обаче красавицата не пропусна да отбележи, че извън ролята си няма никакви контакти с Иван и не я интересува личният му живот. "Бих играла любовни сцени с всеки актьор. Ако колегата обаче има лош дъх, няма да се целувам", откровеничи Вили пред журналистката Юлия Вълкова. Клюкари от снимачния екип на "Столичани в повече" обаче шушукат, че в Марковска бил влюбен Иван Панайотов, превъплътил се в ролята на мухльото-годеник на Мария. Той и Вили били стари познати още от кандидатстването си в НАТФИЗ.

Панайотов още тогава луднал по чара на атрактивната си колежка, а сега общата им работа в сериала отново възкресила чувствата му. Марковска обаче никак не откликвала на чувствата му, тъй като не отговарял на високите й критерии за мъж. Красивата актриса не крие, че е самостоятелна, труди се здраво за доходите си и приема всякакви ангажименти, стига да са добре платени.

За пари би се снимала и в еротична фотосесия, стига да не й се налага да се съблича чисто гола. Покрай "Столичаните" Вили цъфна и в реклама на транспортната фирма "Юнион Ивкони" заедно с екранната си баба Стоянка Мутафова, за което и двете се обзаведоха с подобаващ хонорар.