Виктория Радина бе една от трите финалистки за „Милионер търси съпруга” и фаворитка на Христо Сираков.

Зрители обаче изпитват смесени чувства към порно актрисата – според повечето тя е опорочила„приказката за голямата любов”.

Други пък й симпатизират дотолкова, че взривиха нета в търсене на най-хард порното с актрисата. В крайна сметка риалити шоуто спечели Елена Рашева, но интересът към Виктория Радина не стихва, пише razkritia.com.

Под псевдоним Никита България, на сайта на известния режисьор Пиер Удман, Виктория Радина се изявява в целия си блясък в скандалните секс филмчета за възрастни. Сред клипчетата в сайта има видео с брюнетката по време на кастинг за порно актриса.

*Момент от кастинга с Виктория Радина за порно филм

Мъжът зад кадър вероятно е режисьорът Пиер Удман, който провежда телефонен разговор на френски, за да уреди превод от английски.

„Имам момиче от България”, обяснява в слушалката мъжът, докато Виктория Радина леко срамежливо се подсмихва.

За да видите мръснишката част от видеото, разбира се, трябва да доплатите на сайта. Там се подвизават и хардкор изпълненията на Никита България, чиято запазена марка са свръхокосмените й интимни части.

Има и специален форум за Виктория Радина в сайта на Пиер Удман, където той пише: „Улових тази красота днес. Нейното име е Никита. Моля, споделете какво мислите! Искате ли да подпишем договор с нея, в случай че се съгласи да играе в порно филми?”.

Нататък следват десетки коментари на възхитени чужденци от красотата на Виктория Радина. Те прегръщат идеята и са убедени, че българката ще направи невероятно шоу във филмите за възрастни.

А Пиер Удман обещава да роди първата българска порно звезда, като допълва, че й трябва само малко увереност.