Мъжът в оставка до Гала се сваля с момиче, което е поне 20 години по-младо от нея, пише „Всеки ден".

Девойката изглежда като нещо средно между родната Калина Паскалева и холивудската Анджелина Джоли и по всеобщо мнение е истински трепач.

Поне на външен вид Гала не може да стъпи и на малкия пръст на съперницата си. В това са категорични всички, след като видят младата дама, за която се говори, че се точи за нейна наследница в леглото на Стефан.

Името й е Аня и, както се вижда от снимката, има прекрасни форми и изглежда перфектно дори без сутиен под блузката. Не е известна, но за сметка на това не й липсва самочувствие на истинска мъжемелачка, твърдят източници.

Според слуховете Аня използвала всеки удобен случай да покаже на Стефан, че няма нищо против да скочи в леглото с него. Той пък от своя страна никак не се дърпал.



Не е ясно дали взаимният им интерес вече е намерил продължение в кревата, но флиртът им не е тайна за никого. Говори се, че самата Гала знае за увлечението на своя любим и е съсипана от мъка, но не може да направи нищо по въпроса. Стефан не се интересувал, че я наранява, въртял свалките си пред очите й, а както преди ден съобщихме, двамата са в раздяла, която най-вероятно е окончателна. Той обаче още не се е изнесъл от общия им дом.

„Аня не само че е по-млада от Гала, но и за разлика от нея не иска от Стефан нищо освен забавление. Тя не държи да се обвързва с него, фенка е на отворените връзки и с това печели много точки", твърдят хора от обкръжението на водещата.

Говори се, че Стефан дотолкова го бил ударил през просото с Гала, че даже навръх Бъдни вечер я зарязал сама, отишъл на риболов и на всичкото отгоре се похвалил за това в социалната мрежа. Аня пък, като разбрала, веднага си предложила услугите да му прави компания.

Между другото младата двойничка на Анджелина Джоли не е единствената, която точи лиги по гаджето на Гала, говори се из светските среди. Към него интерес проявявали и редица други млади напористи дами. Той пък от своя страна не се славел със силен ангел и лесно се поддавал на женското ухажване. „Горката Гала! Рогата й вече удрят в тавана", коментират зад гърба на тв водещата.

Като капак на похожденията си Стефан правел опити и да стопи ледовете с бившата си жена Росица. Твърди се обаче, че тя едва ли ще го приеме обратно, след като е запозната с навиците му на непоправим кръшкач.

Сн.: Фейсбук