"Ако са ме подкрепили заради житейските ми трудности, е жалко за всички нас, защото явно масово българите сме на едно и също място – тежко. От друга страна, не сме престъпници. Аз познавам много хора, които са работили законно със сърце и желание и са рискували по същия начин, по който и аз. Тези хора би трябвало да живеят нормално, а реалният резултат е, че те остават без покрив над главата си”, сподели в „Здравей, България” победителят във VIP Brother 2014 Влади Въргала.

"Мечтите в киното са свързани с много пари. Снимах филма си шест години. Колкото повече забавяш това нещо, толкова повече то се оскъпява”, разказа актьорът.

Той поясни, че в момента има покрив над главата си и все още има големи шансове да го спаси. На въпрос как са реагирали близките му на участието във VIP Brother, Въргала сподели, че те не се чувстват комфортно.

"С жена ми не сме били пред развод, но не е важно да се разведеш, а когато си на кръстопът, да търсиш посоката”, коментира Влади Въргала.

Той издаде, че ще режисира нов филм, а снимките започват напролет. Този път лентата е финансирана, а той няма да инвестира нищо от личния си джоб.