Комикът Влади Въргала призна, че е бил алкохолик, а семейни проблеми го накарали да участва в риалитито "ВИП Брадър".

Тази вечер бе излъчена мисия от предаването, в която съквартирантите разкриха най-интимните си моменти и съкровени тайни, като теглят кубчета за разкази.

Въргала се спря на: "Аз обичам жена си". Затова разказа, че има големи изпитания в семейството си.

"Причината да вляза в предаването е, че я обичам", разтрепери се гласът на актьора. Той обаче не бил убеден, че ще е с нея до края на живота си. Комикът и съпругата му Силвия са в трудни взаимоотношения. Той разкри, че част от проблемите му се дължат на проблемите с алкохола. Семейството му обаче е било плътно до него, за да го подкрепи в трудната борба. "Нищо не помагаше. Тогава открих силата на вярата и дадох обет, че няма да пия и пуша", разказа Въргала.

Рак пък е успял да пребори Мистър България 2009 Мартин Мартинов, разкри самият той в предизвикателството. Той разплака всички съквартиранти и спечели ръкоплясканията им за смелостта да признае ужаса от болестта.

В любовния триъгълник Жени-Тачо-Зорница, манекенката Линдарева призна, че има силиконови импланти в гърдите. Преди 10 години тя си е сложила 350 кубика, но напоследък едната й гърда почти спихнала. Зорница изтегли и кубчето "Обичам чужд мъж", за да каже, че още изпитва чувства към Тачо. За да покаже благородство, Жени Калканджиева пък допълни, че е побесняла не заради секса между съпруга й и моделката, а защото допуснал да научи от вестник за това. Тя се разплака пред всички след признанието. "Ядосах се, защото научих последна, а трябваше да бъда първа", каза бившата Мис България. Моделката Зорница Линдарева, която влезе в живота на Жени чрез Тачо, пък призна, че е имала фантастични интимни моменти с него. Той обаче не бил първият женен мъж в живота й. След признанията на Зорница, Калканджиева не остана длъжна и разкри, че е правила групов секс с участието на съпруга си. "Той трябва да спи и с други жени", заключи тя.

Йорданка Христова пък потвърди, че дъщеря й Ивана е гей и има връзка с бившата приятелка на немската попгърл банда Ноу Ейнджълс певица Люси Дяковска - Камелия.

Както неведнъж е признавала, Мис Плеймейт Елена Кучкова потвърди, че има връзка с политик. Тя призна, че той не е в активна фаза и вероятно не е кандидат за депутат, но бил разведен отдавна и нямала връзка с женен.