Владо Береану се чудил дали да влезе през септември в къщата на “ВИП Брадър”, пише жълто издание.

Според клюката на журналиста били предложени 40 хил. лв. за участие. След като изкарал няколко безсънни нощи в чудене какво да прави, той взел решение да не влиза. Според негови познати тв водещият отказва основно, защото има проблеми с алкохола и не желае това да става публично достояние, пише ''24 часа''.

''Лъжа е. Наистина ме поканиха да участвам, но всичко останало е пълна измислица. Сумата не е тази, която са написали. Не съм се чудил изобщо, директно отказах. Това не е изненадващо, тъй като се знае моето мнение за този формат'', обясни тв водещият.

Причината за отказа на журналиста не е пристрастеност към алкохола, както беше написано в клюкарското издание, а че в новия телевизионен сезон Береану ще води предаването си “Съдът влиза” по Тв7 с още по-голяма честота - и в събота, и в неделя.

От “ВИП Брадър” обявиха и кастинг за обикновени участници, а не ВИП персони. Те ще живеят в стъклената къща, която екипът на риалитито ще постави в центъра на София. Подобно на известните в къщата в Нови хан и те ще трябва да изпълняват мисии. Наградата на участниците в стъклената къща ще е правото един от тях да се присъедини към звездите във “ВИП Брадър”.