Мистерията около загадъчната дама, която папараци заснеха в компанията на актьра Робърт Патинсън преди броени дни, се заплита още повече, след като се оказа, че внучката на Елвис Пресли - Райли Кийоу - не е новата приятелка на звездата от вампирската сага Twilight (Здрач).

"Райли не се среща с Роб. И мога да потвърдя, че Райли със сигурност не е била снимана (от папараци) през изминалия уикенд", обяви представител на актрисата, цитиран от US Magazine.

Слуховете за евентуална интимна връзка между двамата избухнаха, след като в края на юни 2013 г. бившият вече приятел на Кристен Стюарт - Патинсън - беше забелязан да кара своя джип в Лос Анджелис в компанията на дама, в лицето на която очевидци разпознаха 24-годишната потомка на Елвис.

Райли, която освен това е модел и актриса (Професия: Стриптийзьор), доскоро излизаше с актьора Алекс Петифър, с когото дори бяха сгодени за кратко. Патинсън, от своя страна, се раздели с Кристен Стюарт през май 2013 г., след като стана ясно, че тя му е изневерила през лятото на 2012 г. с Рупърт Сандърс.

Скоро след това в медиите се появиха догадки, че певицата Кейти Пери е новата любов на "вампира", но близки до Патинсън споделиха пред медиите, че той още не е готов за нова връзка, пише avtora.com

"Просто се страхува от обвързване. Прекалено мнохо хора го преследват поради лични интереси", сподели неназованият източник, цитиран от US Magazine.