Овен- Ще имате един сравнително добър ден. Трудните задачи лесно ще решите със съвместните усилия на своите верни съмишленици. Търсете приятели и там, където смятате, че ги няма.

Телец- Постарайте се да не стигате до състояние на крайна умора днес. Успех ще постигнете макар и не по начина, по който сте си го представяли. Използвайте максимално всяка възможност, която ви се предостави.

Близнаци- Професионализмът ви и умението да приемете нови знания ще ви бъдат само от полза и са залог за вашия успех и благосъстояние. Не се отказвайте днес от знаците на внимание и помощ от страна на вашите приятели или силните на деня.

Рак- За вас ще са актуални въпросите свързани с професионалната ви реализация. Обстоятелствата около вас няма да бъдат леки. Малко трудно ще ви бъде, но със сигурност ще преодолеете всичко!

Лъв- Ограничете за кратко желанията си и се съсредоточете върху задълженията си и задачите, които имате. Лесно може да се превърнете в “герои на деня”, но има вероятност тази слава да е скандална.

Дева- Какво се вижда там в мъглата на хоризонта? Това е или вашата мечта, или вашите заблуди относно нещо. Не се опитвайте да решите всички въпроси веднага. Направете детайлен анализ на ситуацията.

Везни- Денят може да се окаже напрегнат за мнозина от вас. Бъдете по-сдържани в делата, които не можете да управлявате. Трябва да се пригодите към обстоятелствата. Направете си едно разписание за предстоящите задачи.

Скорпион- Не се отнасяйте към околните с пристрастие. Със своето поведение може да причините болка на другиго, но основна вреда само на себе си. Преди да тръгнете да правите нещо, първо помислете дали е взето най-доброто решение.

Стрелец- Сега е достатъчно само една грешна стъпка, за да излезе ситуацията извън контрол. Откажете се от неоправдани експерименти и нека всичко да си върви по реда. Жизненият ви тонус започва да спада постепенно.

Козирог- От много работа вие не се боите. Не допускайте и за миг да се съмнявате в себе си и се борете с всички сили да довършите до края на поставените задачи. Не особено благоприятен ден за интимните отношения и за любов.

Водолей- Очакват ви неочаквани срещи или странни откровения, не ги избягвайте! Ключът към вашите проблеми лежи именно в тях. Вероятно човекът, с когото ще говорите на пръв поглед ще ви се стори странен, но явно ще играе някаква роля.

Риби- Днес сте изпълнени с толкова доброжелателност и миролюбие, че ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките спорове и конфликти, въпреки това, ще разберете, че срещу течението трудно се плува.