Поредна българка набира все по-голяма популярност в света на порното.

25-годишната Роси, подвизаваща се във Великобритания като Кимбърли Скот, пази в тайна голяма част от своята биография, но не крие националността си.

"Работя с псевдоним, за да предпазя роднините си в България. Те уважават моя избор, но не искат да стават обект на внимание", обяснява Кимбърли в едно от многобройните си видео интервюта, предшестващи бурна секссцена.

Възпълничката дама има участия в най-популярните жанрове, като анален секс, двойно проникване, фелацио, мастурбиране и т.н. Гордее се, че не е имплантирала и грам силикон в тялото си и пробива, благодарение на естествените си балкански форми, пишат от БЛИЦ.

Освен като порноактриса обаче Роси не крие, че припечелва и като скъпоплатена компаньонка.

В личния си сайт тя твърди, че отказва секс на клиентите си. За сметка на това в ценоразписа й има други любопитни услуги като простатен масаж (75 паунда за 20 минути и 125 паунда за половин час) и почистване на апартамент с фетиш-костюм (от 50 до 90 паунда, в зависимост от "облеклото"). Обикновената компания пък е оценена на 60 паунда за час.

Роси е четвъртата българка, която добива популярност с участие в западни порнофилми. Пионер в това отношение бе студентката в Германия Миглена Тодорова. Тя взе участие в две от продукциите на GGG (German Goo Girls). По-късно в каталога на друга популярна порно компания - Private, се появи габровката Лора под псевдонима Лора Роу. Последното известно българско участие бе на Виктория Радина. Пазарджиклийката засне хард сцена във филм на водещия продуцент Пиер Уудман.