Многодетно семейство с 9 деца напира за шоуто „Смени жената”, заявиха изпълнителните продуценти на предаването Иван и Андрей в „Тази сутрин” по bTV.

Сред най-интересните кандидати до момента са исемейство от Нигерия, което говори перфектен български, фамилия от заклети вегетарианци, които от 8 години не са яли месо и двойка, която отглежда 11 кучета. Дамата с най-интересна професия, която е пожелала да смени семейството си е ядрен физик.

По отношение месечните им доходи палитрата също е доста богата. Семейството с най-висок бюджет, изявило желание да се включи в социалния експеримент, разполага с 15 000 лв, а това с най-нисък доход – с едва 240 лв.

„Целта на предаването е да проверим какви семейни модели има, защото е легенда, че ние все още сме патриархално общество. Може би в малките градове и селата. В София и големите градове нещата са по-различни. Ще видим модели с властен мъж, властна жена, свободолюбиви двойки и такива, които са прилепени като гербови марки, бедни, богати. Изобщо хора с всякакви възгледи. Много е важно да се знае, че това предаване не е създадено да разваля семейства. То е създадено да направи семействата по-здрави! Това не е смяна на жената в първичния сексуален смисъл. Това е опит да проверим какво бъркаме ние и къде сме прави”, твърди Андрей.