Христо Стоичков си е плащал с дебел бакшиш, за да му сервира кафе Яна Маринова. Звездата от “Стъклен дом” е бивша сервитьорка, пише жълто издание,

Навремето, преди да я сполети сегашната й слава, Яна се подвизавала като управителката на популярно столично заведение, предпочитано тогава от футболистите на ЦСКА.

Лъжа е, че съм сервирала кафе на Христо Стоичков. За мое огромно съжаление никога не съм го виждала на живо, каза Яна Маринова пред в. "24 часа".

Актрисата от “Стъклен дом” наистина е била сервитьорка, когато била на 16 г., а след това е станала управител на столично заведение. Но дори и в този си период не се е срещала с Камата. “За мен щеше да е гордост да му сервирам и вода, и храна,защото той е един от хората, заради които се гордея, че съм българка. Личности като него ме карат да вярвам, че човек може да продължава по пътя си, въпреки недоверието на останалите около него”, добави Яна.

Тя не разбира упреците срещу Христо Стоичков. “Той не само че може да е “доктор хонорис кауза”, но за мен той е и Господ”, каза още тя.

Яна Маринова в момента снима новите епизоди на “Стъклен дом”. Заедно с това тя репетира по новата си постановка “Смях в залата”, в която си партнира с Калин Врачански и Асен Блатечки.