Рапърът Йонислав Йотов – Тото се е взел за голяма звезда, откакто спечели риалити шоуто „ВИП Брадър”. Изпълнителят от група „СкандаУ” се кълнеше, че обича приятелката си Яна Червенкова и даже се зарече, че ще й предложи брак, ала в последно време отношенията им рязко са се влошили, издават запознати. Поблазнен от славата и фенките, Тото е изневерил на чаровната блондинка, която моментално му била шута, щом разбрала за измяната.

Близки до рапъра твърдят, че Яна го зарязала преди месец, когато случайно открила пикантни съобщения в телефона му. След участието на Тото във „ВИП Брадър” почитателките му се умножиха и той решил да се възползва от внезапно връхлетялата го слава. Йонислав разсъждавал, че е прекалено млад, за да остане верен на дългогодишната си приятелка и решил да опита нещо различно. Така се стигнало до многократни изневери от негова страна, но гаджето му дълго време не подозирало за това.

Щом научила за новата си придобивка – чифт огромни рога, Червенкова се разстроила ужасно и напуснала доскорошния си любим. Събрала си багажа от общото им жилище и се настанила при своя позната, докато си намери квартира.

Йотов също бил в депресия след раздялата и вече съжалявал за измяната си. Говори се, че последната му самостоятелна песен „Чужди усмивки” е посветена именно на Яна – описвайки чувствата си с рими, той се опитва да се извини на блондинката за прегрешнията си. Дуетният му партньор Лъчо не участва в проекта, защото Йонислав настоявал да се изяви сам – той искал да намекне за личната си драма чрез музиката и да отправи лично послание към Яна. Текстът на парчето разказва за мъж, който е изневерил на любовта си и осъзнава, че няма връщане назад, но в същото време се разкайва за изборите, направени в миналото, пише „Уикенд“.

Според клюките новата песен на Тото успяла да трогне блондинката и тя била на път да му прости, но засега все още удържала фронта и се правела на недостъпна. Яна не отговаряла на обажданията му, а пред приятели обяснявала, че рапъра трябва доста да се потруди, за да спечели отново доверието й.

Това не е първият път, когато двойката се разделя. Запознати твърдят, че отношенията им са на приливи и отливи. Миналата година също скъсали за два-три месеца, но в края на лятото се събрали и уж започнали на чисто. Във „ВИП Брадър” Тото флиртуваше с дизайнерката Мегз и писателката Ваня Щерева, но после се отметна и публично се обясни в любов на Яна. Сега обаче връзката им отново е в криза.

източник:secret.bg