Актьорът Явор Бахаров и вокалистката на „Мастило" Виктория Терзийска са преживели краткотрайна афера, пише „Всеки ден".

Заварката станала по време на снимките за новото видео към парчето на групата „Ела, ела", където Явката е в главната роля на отегчен, работещ и сериозен бизнесмен, който преосмисля живота си и „захвърля вратовръзката" в името на любовта си към млада, свежа и динамична девойка в лицето на Вики.

От екипа, заснел клипа, издадоха, че любовните ласки между двамата артисти бързо се пренесли от екрана в живота и макар да се опитали да скрият факта, че изпитват горещи симпатии един към друг, за всички било ясно, че между тях има нещо повече от чисто колегиални отношения.

*Явор и Вики

„Горещите сцени им се получиха повече от добре, а след снимките прекарваха много време заедно, в което няма нищо лошо - и двамата са необвързани, без гаджета, както се казва - свободни души", коментират хора от екипа на групата.

На младия Бахаров отдавна му се носи славата на сериен сваляч и бройкаджия. Публична тайна е, че през леглото му са минали редица актриси, сред които фигурират имената на звездите от „Стъклен дом" Луиза Григорова и Радина Кърджилова, както и на колежката му от НАТФИЗ и щерка на Фатик Александра Тюркмен.

От известно време насам обаче къдравият симпатяга е сам и не крие, че е отворен за нови връзки. „Двамата с Вики много си подхождат, лъчезарни и усмихнати са. Ако им се получат нещата и всичко не е било само краткотрайна афера, ще са много красива двойка", коментират близки до звездите.

За личния живот на Терзийска също се знае твърде малко. Певицата винаги е била особено потайна, като единствената информация, която е известна на медиите, е, че усмихнатата брюнетка излизаше години наред с по-възрастен от нея бизнесмен и дори живяха заедно.