Над 140 модни решения за сватбения тоалет предлагат страниците на новия брой на сп. "Булка".

Вики от група "Мастило" облече част от роклите, позирайки в ексклузивната фотосесия.

На корицата тя е с елегантна рокля с висока талия, изпълнена от естествена коприна и изцяло покрита с италианска дантела.

Закачлив акцент е ефектният колан с ръчно солирано цвете от органза в комбинация с ефирен шал.

Освен с гореща лятна корица, изданието изненадва и с любопитни решения за празника в това така романтично, топло и красиво време, пише vesti.bg.

Ярки багри
Свежите цветове са на фокус, става ли въпрос за лятна сватба. На мода са изтънчените, по-сдържани оттенъци на ярките багри. Опитайте да се ограничите само с два тона при оформянето на празничната зала, което ще ви гарантира естетика на пространството. Изберете един цвят, който да е вашето "ярко петно".

Прекрасно решение може да бъдат оранжевите покривки. Вместо да използвате пъстри растителни композиции, украсете празничните маси с няколко цветчета в един нюанс. Създайте хармоничен образ. Актуални са слънчевите и нежните оттенъци - розовото, фуксията, малиновото, жълтото, оранжевото.

Необикновени покани
Елегантните покани в кремаво-черната гама, изпълнени на висок печат, продължават да са хит. Но, ако мечтаете за оригинално решение, лесно ще го намерите. Достатъчно е да погледнете по нов начин на традиционните цветови решения.

Например, вместо да използвате букви в цвят фуксия на бежов фон, поръчайте златист надпис на ярко розова хартия.

Не забравяйте и материала, на който да бъдат изпълнени поканите ви. Най-горещата тенденция на сезона е да ги отпечатате върху тъкан. Така те ще станат аксесоар, който ще е пълноценен елемент от летния ви празник.

Естествени композиции
Цитрусовите плодове, изрязани в интересни форми, ще се превърнат в забавна украса в топлия сезон. Това е неочаквано и естетично решение. При приготвянето на цветните композиции помолете флориста да използва диня, за да създаде оригинален, весел и "сезонен" образ.

Друга алтернатива е да се обърнете към екологичните материали. Изберете дървени вази или поставки от трева и мъх, които да придадат на композициите обемен и естествен вид.

Еко подаръци за гостите
Зелената тенденция набира скорост в подаръците за гостите. На мода са екологично чистите продукти. Изборът им ще е особено логичен, ако церемонията ви е на открито и използвате даровете на природата за естествени декорации.

Раздайте на приятелите и роднините си ароматни треви, посадени в миниатюрни саксийки. Достатъчно е да им сложите цветни ленти, красива хартия и те ще изпълняват ролята на украса.

Нови теми
Плажните и градинските церемонии са най-разпространеното решение за лятото. Искате ли да сте оригинални, създайте собствена версия на тези обичайни мотиви. Когато избирате тема за сватбата си спомнете любими места.

Украсете помещението с елементи, които да ви напомнят за романтично изживяване. Ако става въпрос за горска хижа, обърнете се към планинската тематика. Интересна идея е да пресъздадете мястото, където ще прекарате медения си месец. Или поне къде мечтаете да го направите.

Вижте фотогалерия:

Виктория Терзийска за сп. Булка, лято 2011

Снимки: Диляна Флорентин за сп. Булка