"Разказваме историята на двама влюбени, които преминават през купища премеждия, но стигат до края и запазват любовта си", сподели пред БГНЕС чаровната Вики от Мастило по време на снимките на новия видеоклип към песента "До края".

 Музикантите от "Мастило" откриха втория ден на снимачната площадка. Парчето вече се върти по националните радиостанции и обещава да се превърне в хит за родния ни клубен живот. Автори на музиката са Десислав Данчев и Виктория Терзийска, на текста - Виктория Терзийска, а на аранжимента Десислав Данчев и Магомед Алиев – Мага. След песента на бандата "В ръцете ти е най-добре", която пожъна огромен успех, Мастило доказа, че има още какво да даде.

Видеото към "До края" се отличава с уникален сюжет и разказва историята на влюбена двойка, която преминава през безброй перипетии, за да стигне до "рая". "Ще стигна до края и ще чуя как тупти сърцето в рая", обеща самата Вики, която сподели, че за любовта човек трябва да е готов на всичко. Визията на певицата е магнетична, ангелска и божествена. За изпълнителите е отредена малка роля във видеото, в което те ще се преобразят в "ангели-пазители" с мистични свръхсили. "Ние ще връщаме времето, ще преобръщаме реалността, за да помогнем на влюбените да запазят любовта си. Ще правим нещата оптимистични, а не драматични", сподели Вики.

Нереалната концепция за магичните тоалети на Вики и Десо е дело на топдизайнерката Аля Милушева. Със своето богато въображение тя е успяла да смеси платове, цветове и материи, за да събере в едно фантазия и реалност. Моделът на Вики е изработен от преливащ копринен шифон в кремав нюанс. С него ангелската чаровница ще преобръща съдби, ще си играе с времето в името на любовта. Певицата ще озари всичко красиво с пърхащи златисти мигли и бляскави бижута в същата палитра. Изумително женствената и нежно сексапилната Вики ще се различава по външен вид от своята творческа половинка Десо. Той за пореден път няма да изневери на личния си стил, залагайки на впити панталони и сако, което подчертава силната му индивидуалност.

Вижте видео:

Мастило - "До края", на живо