Седмици наред Анелия промотира юбилейния си концерт. Певицата обяснява надълго и нашироко по различни телевизии израстването си като певица и човек.

Бившата на Коко Динев промени дори и цвета на косата си, най – вероятно подчертавайки промяната. Дългоочакваният от феновете й концерт обаче, се оказа пълен провал.

Първата изцепка на Анелия беше закъснението й от близо час. Вместо да се извини на публиката си, певицата започна да пее стари свои парчета. Русокосата изпълнителка не показа абсолютно никакво сценично поведение, нито какъвти и да било контакт с публиката.

Ани смени едва два тоалета, с което допринесе допълнително за разочарованието на феновете си. Комбинацията черно и бяло, с която вече стана банална, присъстваше и на юбилейния й концерт. Визията тип секретарка никак не отиваше на събитието. Следващата премяна за жалост се оказа още по-отчайваща, тъй като разкриваше за пореден път гащите й.

На жалкото подобие на концерт присъстваха само Кали, Тони Стораро и Софи Маринова. Бившата свекърва на Анелия обаче, за пореден път не пропусна да я подкрепи. Щерката на певицата жалко рамахваше плакат ''Обичам те, мамо''.

Пълният провал не остана незабелязан от хората, които коментираха, че това е последният концерт на Анелия, за който си дават парите.