Юлиана Дончева не крие, че се е разплакала, когато за първи път гушнала втория си син, когото роди преди няколко дни.

„Разплаках се, когато ми дадоха бебето. Но не знам дали има майка, която да не го прави, когато гушне рожбата си. Това е най-великият момент в живота", каза Юлияна.

Бебокът се появи на бял свят на 30 юли в АГ "Шейново". Новият член в семейството е кръстен на татко си ММА боеца Станислав Недков-Стъки. Идеята за името е на Юлияна. Още докато е бременна и преди да разбере какъв е полът, решила, че ако е момче, ще бъде Станислав, пише "24 часа".

Юлияна се съобразила с препоръките на лекарите при избора на дата за планираното секцио, без да се влияе от модата напоследък бъдещите майки да търсят съвети от нумероложки. Големият син Йоан-Дако, който тази година беше абитуриент, се ражда по естествен път, но много тежко, а журналистката разказва, че тогава за една вечер побеляла косата. Сега се налага секцио, което, естествено, като всяка операция носи и своите трудни моменти. "Който казва, че е лесно, не е така", смята Дончева.



"Очите му са дръпнати като на Юлето, има и нейната плътна уста. Ще си имаме малък Киану Рийвс", радват му се най-близките, успели вече да го видят.

Стъки е неотлъчно до съпругата си от нейното влизане в болницата. Дали му бебето в ръцете почти веднага след раждането му. "Предполагам, че и той се е просълзил, губят ми се доста моменти заради упойката и голямото вълнение. И за него беше много емоционално", казва Юлияна.

Противно на повечето татковци, които се притесняват при първия допир с новороденото, той подхожда съвсем уверено. Дори вече се е научил как да го храни с шишето, без да му трепва ръката при вида на крехкото човече с все още миниатюрни размери.