Известната ютубърка Златена Енчева стана таен клиент на фирмата за дрехи на Златка Райкова и направо я разби от критики, видя първи Hotnews.bg. Тя е категорична, че плеймейтката предлага рокли и спортни комплекти от доста постен сайт, където потребителят не може да постави оценка. Няма достатъчно информация за материите и липсва богатство на моделите, като те са само няколко. Златена, която беше таен клиент и на Мегз, хвали обаче бързата доставка, която отнела само за 2-3 дни.

Според нея обаче цената на доставката е направо скандално висока-12.70 лева, като част от нея идва от наложения платеж, който е близо 200 лева. Въпроси повдига и изпращачът, който бил физическо лице, което обаче не е Златка Райкова. Енчева пробва и поръчаните артикули, като особено се оплака от рокля с пайети, които буквално пробивали подплатата и боцкали ужасно цялото тяло. Ципът пък бил по-подходяща на яке, отколкото за елегантна вечерна рокля, а стърчащите конци правели неприятно впечатление.

Фенове побързаха да обърнат внимание на Райкова за тайния клиент, но тя отвърна, че не желае да се занимава с човек, готов за бърза слава на гърба на нейното име. Други почитатели на плеймейтката пък направо нарекоха ютубърката грозотия, на която нито една дреха не стои добре.