Всяка звезда има своите мръсни тайни, но при фолк певиците – няма изпиране!

Наближи ли концерт или друго голямо събитие, чалгаджийките си вадят кирливите ризи и ги размахват на сцената като неопрани гащи.

Тази година около рождения ден на Планета тв мръсните тайни на пайнерките отново лъснаха, по-горещи от всякога. Не липсваха и интриги, макар че някои от най-големите интригантки ги нямаше на събитието.

„Тази година зад кулисите не се чувстваше чак такова напрежение, нямаше викове и крясъци. По принцип подстрекателките са Андреа и Малина и сега липсата им се усети“, разказват техни колежки.

Половинката на Кубрат Пулев излъга най-безцеремонно, че няма възможност да участва в концерта заради ангажимент извън България! Ден преди концерта обаче, тя бе на партито на Николета Лозанова, а ден след това – на вечеря с Галена.

Истината е, че Андреа решила да бойкотира концерта, след като разбрала в какъв ред ще излезе да представи парчетата си. И макар че в последствие всички й отстъпили желаното място, певицата пак била недоволна.

Тези, които все пак решиха да уважат събитието пък, бяха както винаги разсъблечени повече от допустимото. И противно на всякаква логика, пръснаха луди пари за сценичните си недоразумения.

Така например Галена се бръкнала 5 бона, за да се смени три тоалета, два от които не скриваха и най-съкровените части от тялото й, писа ШОУ. Далеч по-малко даде Ани Хоанг например, която задели само 500 лева за роклята си. 300 лева пък заделила Соня Немска за изкуствен сняг, пише hotarena.net.