Актьорът Захари Бахаров е сред най-актуалните актьори в момента и като такъв и него не го подминават клюките,свързани с професионалния и личния му живот.

Пред столичен всекидневник Бахаров разсъждава за това какъв трябва да бъде модерния човек и към какво трябва да се стреми.

"Според мен младият човек днес трябва да има фикс идея да пътува навсякъде. Той трябва да си дава сметка за гигантските възможности, които му предоставя съвременният свят, и да не хленчи... защото няма за какво", споделя актьора.

Той си признава, че в много отношения е консервативен.

"После се замислям – кой си ти, та ще съдиш другите, прочел ли си нещо по въпроса, или просто си провинциално, селско-горнобански консервативен? Понякога съм старомоден и праволинейно тъп. Не искам да се разкрепостявам, но би било добре да изслушвам и другата страна, а не да приемам готови съждения"

Ако трябва да избира между киното и театъра Захари би избрал киното.

"То е като бебе можеш да го гледаш, да го развиваш, дори да си пръв в някакво начинание. То е само на 100 години. Там тепърва ще се случват велики събития". 

Когато е по-млад му стига да го похвалят, но сега звездата от "Дзифт" има нужда от по-задълбочено обсъждане на ролите му.

"Сега имам нужда от разговор, от анализ, от аргументи. Или поне някой да припадне от възторг. Имам приятели, колеги, с които обсъждам", пише Blife.bg

В момента Захари е на етап, в който вниманието на феновете не му пречи и се старае да не създава грешното впечатление, че е надменен и надут.