С величествена заря, френско вино и кроасани Иван Динев-Устата отпразнува 40-ия си рожден ден в Париж.

С вълнуващия воаяж той сбъдна мечтата на голямата си дъщеря Ема, която пък духна свещичките за 10-та си годишнина.

„Това пътуване бе общ подарък. Както за моя, така и за нейния юбилей“, намигна пред „Монитор“ той.

Топ локация в Париж за семейството се яви Айфеловата кула, пред която се спирали за селфи всеки ден от престоя си. Култово остава и посещението им в „Дисниленд“. „Мен ме е страх от люлки и скоростни влакчета. Но се качих, нали трябва да се правя на смел татко“, смее се изпълнителят на Leila Palatute. Спомените му обаче ще топли още дълго образът на величествената заря над знаменития дворец на „Дисни“.

В унисон с двойния празник на семейството, раят на атракционите бележи 25 години от откриването си в същия ден, в който Устата и семейство се отбиват за парада на принцесите. Иван, съпругата му Светла и красивата Ема се отдадоха и на кулинарен туризъм във френската столица.

„На малката много й харесаха парижките кроасани и френските макарони. На мен пък много ми допадна виното“, издаде още той.

Тримата се разписаха с посещение още в легендарното кабаре „Мулен Руж“, катедралата „Нотр Дам“, Версайският дворец и други.

Любопитен факт е, че хитмейкърът и нежната му половинка Светла хвърлят пъпа на Ема именно в Париж преди години. С това може да се обясни манията й около всичко свързано с дестинацията.

„Тя е влюбена в града, знае много неща за Франция като цяло и отдавна й беше мечта да я посети. Дори заради нея вкъщи гледаме мачове на футболния отбор „Пари Сен Жермен“.

Междувременно Устата готви дуетно парче с попфолк певеца Вилислав. В края на седмицата двамата ще снимат клип. Големите си солови проекти на музикалния фронт пък е оставил за след Коледа.