След като изключи Деси Цонева от приятелския си кръг, запя Лили Иванова яздейки топка и показа свръхчувствителност към опцията да прецаква околните в мисията си Таен бос Жана Бергендорф ще привлече вниманието на зрителите на „Вип брадър” с любовна тръпка.

В епизода довчера отличничката от X Factor ще признае, че винаги е харесвала Явор Бахаров, но след две седмици живот в изолация и опасна близост емоциите й са завили към начален етап на влюбване.

Разкритието идва в разрез с твърдението на Алек Сандър, според който Жана изпада в нервни кризи и е емоционално лабилна заради проблемно гадже вън от Къщата. Певицата получи подкрепа от най-близките си съквартиранти и сватосването й с актьора стартира с пълна сила.

Междувременно коментаторът на шоуто по Нова Жени Калканджиева обяви, че ще съди Алек Сандър за клевета и уронване на престижа. Припомняме, че след отпадането си от формата модела я обиди в клип във Фейсбук, наричайки я „тъпа, проста и продрусана”.

Повод за гнева му бе факта, че Жени не знае кой е той, а само преди няколко години Алек Сандър работел за агенцията й „Визаж”. Намерението на Калканджиева е да заведе две паралелни дела на обща стойност 20 000 лв.