След като научи Дунавското хоро и чу някои от най-българските песни, тази вечер ще видим как Майк Тайсън ще се превърне в професионален треньор на звездите в поредната им мисия.

Съквартирантите, разделени на два отбора, ще трябва да избягат няколко километра на фитнес пътеки, като си предават щафета и докато пият от енергийната напитка Black Energy. Големият Майк Тайсън ще влезе в ролята на техен треньор и ще окуражава всеки от бегачите и отборите им.

През последните дни, Жана се превърна в една от основните теми на разговор в Къщата. Някои от Съквартирантите признават, че им е трудно да съжителстват с нея и това си пролича на последните номинации.

Тази вечер ще видим как балансьорът на Къщата – Ирина ще избухне срещу Жана, заради навика ѝ да яде от общата храна късно вечер, докато другите спят. Нападките на Ирина ще вбесят емоционалната певица и двете ще си разменят остри реплики и закани, след което Жана ще обяви гладна стачка.



Най-известната Къща в България ще претърпи и още един малък бунт. След като се завърна от лудницата и видя, че количеството на наличните продукти в Къщата сериозно е намаляло в негово отсъствие, Ути ще обяви на Съквартирантите, че абдикира от кухнята и от тук нататък ще готви само за себе си.

Това ще внесе смут сред звездите, а Вальо Михов ще се опита да разубеди готвача в това му решение. Дали молбите на Вальо ще бъдат чути, или Съквартирантите ще трябва да се оправят сами с готвенето, предстои да разберем.

Източник: Блясък

Снимка: Facebook