В момента Жаси се е отдала на работата си в телевизията и магистратурата по Финансов контрол.

„Много съм щастлива, че вече шести сезон съм част от предаването, една от най-гледаните телевизионни игри. Аз завърших бакалавър Финанси и от скоро съм магистър Финансов контрол. В момента се готвя за други изпити, но искам първо да ги взема и тогава да ви кажа. В момента залягам много сериозно над учебниците”.

„Много мои приятели искат да живеят и да се развиват извън България, но аз не съм от тях. Смятам, че интелигентните хора с амбиции, трябва да остават в България, защото ако всички заминем, кой ще остане тук. В чужбина ходя на обучения и пътешествия, но нямам амбиция да живея в чужбина.”

Жаси има желание да се развива в областта на финансите, защото според нея телевизията и моделството са до време.

„Телевизията и модните изяви много ме зареждат, но аз ги възприемам като хоби. Аз не гледам на тях като на работа. Искам да съумея да съчетавам професионалната си с хобитата ми в телевизията и модата.”

Жаси скоро приключи отношенията си с дългогодишният си приятел и сега е свободна, допълват от blife.bg.

„Няма мъж до мен в момента, това е истината. Не съм срещнала подходящият човек. Много приятелки около мен, също са сами и се забавляваме по женски. Аз съм по дългите връзки, последната ми връзка беше 5 години. Добре съм сама, в хармония съм със себе си и не ми пречи да съм сама", разкрива моделката.