Актрисата, модел и режисьор Любомира Пиперова написа прочувствено стихотворение, посветено на нейния съпруг Димо, който малко преди Коледа издъхна от коронавурус само 45 години.

Рано е още, моя любов,
Рано е още за този надслов.
Имаше обич и нежност, и щастие
Имаше спомени, детско дихание.
Купища сънища и морски простор
Шегите, докато пътувахме покрай Обзор...

Димо Стоянов се запознава с бъдещата си съпруга на кастинг за сериал, на който той се явява, пише бТВ. Не печели ролята, но печели сърцето на кастинг-режисьорката – Люба, от която има две момичета. Преди това музикантът е женен за сценаристката на „Откраднат живот“ Христина Апостолова, а след развода има дълга връзка с актрисата Искра Донова.
В началото на 2021 г. колегите и приятелите на Димо съобщиха, че са събрани близо 100 000 лева в подкрепа на неговото семейство.

"От името на семейството на Димо ви благодарим за подкрепата! Благодарение на вашата активност Люба, Ая и Елиза ще разполагат с финансова помощ от 1000 лв. на месец през следващите 8 години. Това е и финалът на кампанията за Димо. Има много други деца и хора в беда, на които можем да помогнем. Например 10-годишния Дени", написа "осиротялата" група P.I.F в своята фейсбук страница.