Жени Калканджиева захапа Бориса Тютюнджиева.

За познавачите на светските среди не е тайна, че собственичката на „Визаж" открай време недолюбва по-младата си колежка, но носителката на титлата „Мис България" развърза езика си и в ефира на „Жените говорят".

Без грам притеснение в национален ефир Калканджиева низвергна Бориса, определяйки я като „грозна, лъжкиня и с ниска интелигентност".

Жени буквално попари Тютюнджиева, като не скри каква е и причината за ненавистта й към нея.

„Мразя хората, които лъжат. Преди няколко години в национален ефир това момиче разказа, че е отказало корица за италианския „Вог", представяте ли си? Преди всичко искам да уточня, че тя не е манекенка, а модел, при това не особено професионален", сподели гневната Жени.

В модната гилдия се шушука, че враждата между двете красавици не била само заради лъжите, които Бориса разпространява по свой адрес.



Според запознати на няколко места в шумни компании участничката в „Къртицата" си позволила злостни коментари по адрес на Жени, които стигнали до ушите й.

Нахаканата Бориса смятала, че Калканджиева вече не е в добра форма и самочувствието й не бива да лежи на лаври отпреди 15 години.

Очевидно шефката на „Визаж" обаче никак не е притеснена да изказва лошото си мнение за Бориса пред всички.

В предаването си „Жените говорят" тя сподели, че с удоволствие очаква моделката да бъде изгонена от шоуто, за да седне срещу нея на диванчето и да й повтори мислите си очи в очи.

„Никога не съм била лицемерна и не ме е страх да кажа какво мисля. Смятам я за момиче с ниска интелигентност и никак не я намирам за хубава, колкото и другите да я величаят", категорична е Жени, пише ''Всеки ден''.