Жени Калканджиева дава мило и драго, за да бъде синът й любимец на учителите. Шестата по красота в света, смята да запише сина си в държавно училище и отсега се е заела със задачата да му осигури най-доброто.

Изборът й паднал върху известно столично училище с перфектна репутация. Калканджиева решила, че именно там ще учи наследникът й и побързала да го запише.

Манекенката доста избирала учебните заведения, докато се спре на най-подходящото. Частните не й допаднали по неизвестни причини и тя се върнала отново на варианта за държавно училище.

При една от срещите с директорката, разбрала че учебното заведение чества юбилей и предложила тя да се погрижи за партито и да плати за кетъринга. Миската изпратила и една каса бяло вино, но не се появила лично, за да не се изтълкува жестът й твърде показно, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.



След като се раздели със съпруга си Тачо, Жени живее само със сина си в дома си в Бояна. Жилището е купено по времето, когато модната й агенция се развиваше успешно и Калканджиева се радваше на успешен брак и семейство.

Бившата тв водеща в момента се е посветила изцяло на детето и дори малко прекалява. Поради което се съгласила да плати масрафа за училищното парти, само и само малкият Жорко да бъде любимец на учителите и отличник в класа си.

Детето ще бъде първолак тази година, а амбициозната му майка държи да му осигури най-доброто. И въпреки, че се отказа от идеята си да го запише в частно училище, вече оглежда варианти за елитни колежи в чужбина.