Моделът Алек Сандър, който пръв бе изгонен от Къщата на "ВИП Брадър" миналия петък, си навлече огромни беди.

Жени Калканджиева ще повдигне 2 дела срещу изрусения дългуч, след като той я нарече "наркоманка, която се друса пред собственото си дете".

Ден след изгонването си от шоуто, Сандър пусна видео в интернет, в което нарича модната шефка "тъпа" и "проста". Както е известно, Калканджиева коментира звездите в Къщата в студиото по време на живите излъчвания. Именно там шестата по красота в света не се изказа никак ласкаво по адрес на Алек, въпреки че и двамата си изкарват прехраната в модния бранш.

Брадърът е очаквал, че ще получи подкрепа от Жени, още повече, че преди години бил модел в нейната агенция. "Toлĸoвa ли cи пpocтa и тъпa, и пpoдpycaнa, чe ти дa нe знaeш coбcтвeнитe ти xopa и coбcтвeнитe ти мaнeĸeни в aгeнциятa c ĸaĸвo ce зaнимaвaт?", бecнee Aлeĸ Caндъp във видeoтo. По-нататък той твърди, че от хора на Къщата е чул, че Калканджиева cмъpĸa нapĸoтици, дори пред погледа на сина си Жорко.

Скандалното видео вече не е достъпно в интернет, тъй като главният герой в него лично го е изтрил, след като се е осъзнал каква чутовна глупост е извършил. Алек Сандър дори поднесе извиненията си пред Калканджиева върху стената в личния й профил, но това едва ли ще оправи нещата, тъй като отново незнайно с кой акъл той натопи свой съквартирант от Къщата.

"Жени, извиних ти се и махнах видео от интернета. Бях повлиян от напрежението в къщата и съжалявам за начина, по който казах всичко това. Аз бях изненадан и отчаян, че ме унижи в национален ефир и ме нарече "от всякъде нереализиран", въпреки че бях към твоята агенция! Преди време ме рекламирахте като ваш топ модел (за моите заслуги в Америка). Съжалявам за езика, който използвах в това видео и съжалявам, че съм влиян от някакви грозни глупости, които се говореха в къщата", гузен е блондинът.

Думите му обаче не трогнаха "Мис България" и двамата започнаха публичен скандал в социалната мрежа.

"Че съм тъпа, или проста, или некомпетентна, не ме вълнува. Но, че шмъркам, смъркам или каквото и да било пред детето ми...??? Повдигам ти 2 дела! Щом вярваш на някой в къщата, ще го привлечеш като свидетел, той ще трябва да привлече друг като свидетел. И тогава ще трябва да привлекат детето като свидетел и аз ще викна свидетел и какво правим? Ясно е, че това не е вярно.... Ако не си го измисляш, някой говори лошо против мен. Кой е? Ще те съсипя в съда", изригна Калканджиева.

Целият този грозен скандал съвпадна с тежък за нея момент. През уикенда Жени изгуби своята майка.