Зрелищен финал е на път да предложи „ВИП Брадър” на зрителите си.

Продуцентите и сценаристите на риалити шоуто правят всичко възможно да насъскват една срещу друга Златка Райкова и Лияна.

Плеймейтката сама им подсказа този сюжет, след като на няколко пъти избесня срещу чалгаджийката.

Причината е, че брюнетката продължава да флиртува с всички мъже в Къщата и отчаяно да се старае да привлича вниманието им.

След като флиртува със съпруга на Мира Иво, Тервел Пулев, Мариан Кюрпанов, Павел Чернев и бе отрязана от Стойко Сакалиев, на мушката на Лияна е боецът Георги.

Тя се огледа в него още щом влезе в шоуто при половинката си Златка Райкова. Чалгаджийката на няколко пъти му направи комплимент за страхотните мускули и то пред любимата му, а във фитнеса зад гърба й дори поиска да опипа тялото му. Той обаче я отряза и после разказа случката на плеймейтката.

Оттогава Златка не може да се намери място и настръхва всеки път щом Лияна доближи до нея и гаджето й.

Преди ден в двора тя дори я заплаши, че ще стане страшно, ако не си омете „разголения задник” от погледите им.

„Как веднъж не се облече?! Толкова ми е прозрачна. Дефилира пред Георги постоянно и си врътка трътката, за да омае и него. Нали знаете кои жени имат нужда да го вдигат на всички мъже”, избесня Златка по адрес на Лияна, а феновете на шоуто, които го гледат 24 часа нон стоп в интернет предрекоха, че скоро между двете ще има бой.

„Тя Златка Азис скочи да бие, та на тая ли ще й прости. Лиянчето ще отнесе шамарите много скоро и ще гледаме женски бой преди финала”, прогнозират зрителите, пише pik.bg.