Женски бой и много сексапил ще съблазнят Тодор Славков, утре вечер, 25 октомври, в предаването ''Х Милионер търси съпруга'' по TV7. 

Шестте претендентки за сърцето на малък Тошко ще трябва да се превърнат в истински гладиаторки. Вместо да извадят мечовете на арената обаче, те ще вържат здраво банските си и ще се гмурнат в схватка в басейн. пълен с олио, хума или яйца.  Кои са победителките, които ще спечелят интимна среща с Х Милионера, ще разберете утре вечер от 21 часа. Преди решителните ''мазни'' боеве, Тодор се погрижи за физиката на момичетата, като ги заведе на дълги разходки из резиденция Евксиноград.

Само в предаването, продуцирано от !no frame media, утре вечер може да видите личните спални на малък Тошко и дядо му във вила ''Магнолия'' и да разберете как Х Милионерът се е обадил на Брежнев и какво са си казали по червения телефон в кабинета на Тодор Живков.

В живото предаване на ''Х Милионер търси съпруга''  в петък, 26 октомври, от 21 часа по TV7 гости на водещата Бианка ще бъдат бизнес дамата Ваня Червенкова, гримьорката Силвия Стойчева и журналистът Георги Неделчев.  В студиото ще се разразят наддавания за това каква е вероятността Тодор Славков да мине под венчило.