Едно горещо интервю с една от най-обсъжданите ни звезди - Златка Димитрова. За любовта, кариерата и мечтите...

- Разбрах, че ще водиш ново предаване с Кристина Патрашкова и с Джуджи. Това предполагам е една сбъдната мечта за теб?

- Да, вече е сбъдната мечта. Стремях се точно към това и съм радостна, че работя с Криси и Джуджи. Те са големи професионалистки и ми предават техния опит през годините. Надявам се и аз да придобия такъв опит. Като цяло предаването е много разчупено и весело. Досега е нямало нещо подобно с три водещи. Казва се "Какво искат жените?". Канят се мъже, с които да се дискутират актуални теми. Засега имаме договор за 3 месеца, надявам се да продължим и след това.

- Кристина Патрашкова ти подаде ръка след "Вип Брадър"... Успя ли така да се справиш по-лесно с нападките, че не знаеш столиците?

- За мен това е минало и заминало. Всеки човек допуска пропуски в обучението си. Би трябвало да се знаят подобни неща от обща култура, но никога не е късно да се наваксат.  Криси ми помогна много, за да бъда още по-положителна. Аз съм изграден характер, но винаги се допитвам до нея. Тя ми е като майка и е по-мъдра от мен.

- Упрекват те, че си разделила гаджето си Миро с жена му, какво ще кажеш по този въпрос?

- Не мога да кажа пред цяла България истината. В една раздяла винаги вина имат и двете страни. Затова каква е причината те да се разделят ще запазя в тайна за себе си и най-близките ни хора. Причината не съм само аз.

- Мислите ли за деца, сватба?

- Все още не. С приятелят ми всичко е нормално, разбира се. Той е много готин човек, разбира и моите ангажименти. Живеем заедно, но нямаме такива планове до този момент.

- Някои казват, че си българската Ким Кардашиян... Как ще го коментираш?

- По-скоро не ме ласкае. Нямам идоли, на които искам да приличам. Аз се старая винаги да бъда себе си и като мислене и като облекло.

- Ще те видим да танцуваш в "Dancing Stars". За теб това е поредното предизвикателство или може би новото ти хоби?

- Бих го определила като поредното ми предизвикателство. С партньора учим денс танц, той е много внимателен. Смятам, че ще бъде едно истински емоционално, позитивно и приятно преживяване за мен.

- А кой е твоят фаворит в шоуто?

- Фаворитите са ми няколко. Това са Глория, Люси и Део. Бих казала, че всички доста се трудят в залата и това е достойно за адмирации.