Русата Златка категорично отрече твърдението на Райна, че е преспала с фолк певеца Константин.

"Чрез общи приятелки съм се запознала с него, познавам го от много време. С Коцето и до сега сме много добри приятели. Той е мой приятел, ние сме се чували по телефона, но аз нямам никакви лични отношения с него", заяви плейметката пред Гала в "На кафе".

Повод за яростното отричане станаха думите на бившата приятелка на Коцето - Райна в "Биг брадър ол старс".

"Нищо не ме дразни. Дори не ме дразни, че сред вас има хора, които са ми пречили във връзката ми с него. Златка е минала за много кратко, но е минала по реда си", категорична беше Пилето пред Съквартирантите.



След излизането си от Къщата Райна потвърди думите си и при Гала. В „На кафе“ фолк певицата сподели, че била засичала любовни есемеси от Русата Златка.

„Въпреки, че не беше записано нейното име, знаех, че е тя. Освен това разбрах и за други жени, с които е излизал той“, поясни Пилето.

"То на човек, когато не му върви връзката, другите са му виновни", нападна я Златка при Гала.

Русата плеймейтка обясни, че поведението на Райна спрямо нея било целенасочено през цялото време. "Тя непрекъснато ме апострофираше във всеки един разговор, винаги се намесваше, да ме критикува за всичко. Опитваше се да изтъква недостатъците на другите, за да покаже някакви качества или колко е добра в нещо", каза Златка, пише ''Блиц''.