Зорница Линдарева удари дъното. Брюнетката с апетитни форми е била приета в клиника за лечение на зависимости.

Линдарева изпаднала в тежка депресия, поискала да откаже алкохола, но стигнала до абстиненция от дългогодишния навик да удря празни чаши по масата, като поглъща огромни количества спиртни напитки. „Цялата трепереше, не излизаше никъде навън, повръщаше и кожата й беше жълтеникава“, разказват ужасени нейни познати, станали свидетели на последната криза, пише Всеки ден, цитира slava.bg.

Бившата любовница на Тачо – мъжа на Жени Калканджиева, страдала заради това, че не можела да се откъсне от алкохола, и затова близките й решили да я вкарат в клиника. Първите няколко дни в частната лечебница били изключително тежки за 32-годишната съсипана хубавица, но в следващите седмици настъпило сериозно подобрение.

Линдарева не била под непрекъснат лекарски надзор, а ходела там като при дневен стационар, където се подлагала на куп терапевтични сеанси и консултации с психолози. Вечер се прибирала вкъщи и била контролирана основно от майка си.



Като истински променен човек обаче излязла от клиниката и оттогава не просто не близва алкохол, а дори е успяла да откаже цигарите. Вредния навик тя прояви много силно при престоя си в Къщата на „ВИП Брадър“ през 2014 г. Там тя пушеше като комин и всяко съкращение на бюджета на съквартирантите приемаше като лична трагедия и пресмяташе парите в късове цигари. Говореше се, че Зорница е способна да изпафка 3 кутии за едно денонощие.

Днес от този начин на живот нямало и помен. Наскоро тя се появила на светско парти и не просто пила цяла вечер фрешове, а дори се карала на пушачите, щом ги видела да вадят запалки.

За да допълни новия си начин на живот, плеймейтката се отдала изцяло на спорта и заедно с най-добрата си приятелка Елена Кучкова непрекъснато висяла във фитнеса. Откакто излязла от клиниката и се разделила с всички вредни навици, Линдарева започнала да консумира и само биопродукти, при това с до грам преценен прием, за да не губи от мускулната си маса, натрупана от гирите и уредите във фитнеса.