Зуека напълно е забравил 14-годишната си дъщеря Девина, плод на любовта му с актрисата Нина Димитрова.

Вече няколко месеца комикът не намирал време да звънне един телефон на детето си, пише „Всеки ден". Васил Василев и Нина се разделиха, след като той си хвана доста по-млада любовница. Оказа се, че дълги години актьорът е имал две семейства - едното с Нина, другото с режисьорката Ани Вичева. След като официално скъса с Нина обаче, Зуека обърна гръб и на щерка си.

Той със седмици не й звънял, не се интересувал как е, какво прави, как върви училището й, дори бавел и плащането на издръжката. В същото време обаче Василев хвърлял луди пари за скъпи почивки с настоящата си приятелка. Той задоволявал и всякакви прищявки на Ани, докато в същото време бившата му жена била принудена сама да отглежда и да се грижи за детето, което като всяка тийнейджърка си има своите потребности.

Самата Нина индиректно потвърди, че Зуека е зарязал дъщеря си и че тя трудно е преодоляла раздялата между родителите си. „Малко се затвори в себе си, стресиращо беше. Сега, когато й се обади баща й, се чуват, когато искат, могат да се виждат - стига да има желание", лаконично каза Нина Димитрова по адрес на Девина.

От източници стана ясно, че когато гръмна новината за раздялата, детето на Нина и Зуека по цели дни плачело и само не искало да види баща си. Актрисата, която сега възражда театър „Кредо", който създаде преди много години заедно с Василев, обаче твърди, че двамата общували спокойно. „20 години се виждахме, сега не много често, срещаме се по текущи въпроси. Нямам проблем да общуваме. Раздялата със Зуека ми взе много, но ми даде повече. Човек от себе си не може да избяга, но искам да се върна към онази спокойна и нежна Нина, която бях, и мисля, че вече успях", сподели Димитрова.

Тя разказа, че наскоро претърпяла и лека катастрофа. „Излизах с 20 км/ч да направя завой, но бях страшно уморена и изобщо не забелязах човека. Отнесе ми само предницата, нищо сериозно. Освен това бях сама, дъщеря ми не беше с мен и никой не пострада", каза Нина.