Звездата на Ненчо Балабанов залязва точно толкова скоростно, колкото изгря. Признатият за имитатор номер едно в родината актьор напоследък се оплаква от рязък спад в кариерата. И това му се случва точно когато стана водещ в „Господари на ефира" с очакване оттук нататък всичко да върви по мед и масло.

Благодарение на брилянтните си имитации в предишното издание на „Като две капки вода" Ненчо се превърна в истинска звезда, харесван и от мъже, и от жени заради чара и умението си да изглежда смешен. Последваха дует с Криско, който се превърна в супер хит, главни роли в театъра и пробив едновременно като актьор и музикант. Това обаче се оказа мимолетна слава.

Продуцентът Маги Халваджиян му предложи да наследи мястото на Геро в „Господари на ефира" и да седне до колегата си Малин Кръстев, докато постоянният му партньор е в „Капките". Но вместо да изпише вежди, му извади очите. Ненчо не само че не може да блесне на екран, но дразни зрителите до Малин Кръстев. Все по-често го наричан халтураджия заради проявите му основно в програми по телевизията и редки успешни изяви на театрална сцена. На всичкото отгоре връзката му с певицата Йоанна Драгнева му спечели слава на човек, който търси лесна слава не с талант, а с любовни похождения, пише Всеки ден. Тази известност го доближава повече до плеймейтките, отколкото до добрите актьори. Приликата става още по-голяма, като се добавят и скандалите около постоянните събирания, раздели и изневери във връзката му.

Преди дни Фейс Бойко пусна нова песен - „Рестарт". По-добре да я беше нарекъл „Залез", коментират зад гърба му. Защото за около 10 дни клипът е гледан в интернет от около 10 хиляди души. Това е унизително скромен резултат, особено на фона на стотиците хиляди, които преди време гледаха имитациите му на премиера, правени без пари и без каквато и да е реклама. Сега зад гърба му стоят целият клан Халваджиян и Нова ТВ с всичките си връзки, кадри, актьори и способи за влияния над аудиторията. И пак нищо.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук