След бързото и скандално изгряване с еротично клипче, направено от телефон на Галена, дойде ред и на новата звезда на мастика "Пещера" да попадне "под ударите на известността и хорския интерес", пише yellow.bg.

Фолк звездата Андреа бе хваната гола и във вихъра на разюзданото си поведение от фен, промъкнал се на снимките на новата реклама на мастиката, която става на кристали и подлудява мъжете.

В кадрите, които бяха качени на vbox7 само дни след края на снимките, ясно се виждат двете сочни дини на русата сексбомба, които тя с гордост и без притеснения показва на колегите си.

Видеото към новата рекламна кампания на страстната мастика е заснето в Слънчев бряг, а многобройни почитатели на фолк певицата обградили луксозния комплекс, където бе отседнал екипът.

В желанието си да поискат автограф от Андреа, насъбралите се фенове едва не стигнали до безредици. Еуфорията ескалирала, когато започнали снимките на частта от рекламата, в която Андреа е по монокини.

Говори се, че в почивките между снимките приятелят на Андреа - боксьорът Кубрат, забелязал папарака и започнал да го бие. Въпреки тежките удари нарушителят побягнал, стискайки ценния материал и бил изгубен сред тълпата. На клипа, който може да гледате се чува ясно как някой бие някого и псува доста "каруцарски", вероятно набитият е въпросното лице.