От "Предаването е супер" до "Много е постно, а предишните адреналинки бяха по-симпатични" се простират коментарите на зрителите за "Господари на ефира". От средата на септември шоуто за гафове вече се шири в Би Ти Ви вместо по Нова тв.

"Труд" реши да провери какво показват рейтингите. По данните от агенция ТНС/Тв План феновете на Димитър Рачков и Мария Игнатова са се увеличили с около 100 000 души, макар че двамата вече са на екран чак след 23,30 ч. по Би Ти Ви. През юни в Нова тв предаването им е привличало интереса средно на 454 000 - 479 000 души на вечер.

Възможно е интересът в минутите преди полунощ да се е повишил и заради кандидат-адреналинките, които продължава да представя шоуто. Момичетата все пак танцуват по бански, коментират зевзеците.

Дали ще показваме повече тв гафове или други нередности, зависи от това, какво се случва в държавата, обясни продуцентът Джуди Халваджиян. В момента екипът му разследвал сигнал за телефонни измами.

Най-недоволни обаче са зрителите от късния час на излъчване.

От Би Ти Ви вече обявиха, че след 3 месеца ще го преместят във времето между 20 и 22 ч. Още от понеделник повторенията на предаването заемат мястото на "Нека говорят с Росен Петров" в 18,30 ч.

Свалянето на предаването на Петров било програмно решение.