Новата жена на Веселин Маринов, Цветанка, не е примерна съпруга, а палава тигрица, която често му изневерява. Това твърди съсед на двойката с "артистичното" прозвище Мики Маус. 

Комшията на певеца изпратил писмо на редакционния мейл на в. "Телеграф" с подробности от битието на младото семейство. В него той разкрива, че Цецка продължава да спи с бившия си съпруг Мариус Юруков.

Съседът твърди, че когато Веско е на концерт, неверната му половинка кани любовниците си в семейното ложе и добавя, че новата булка на певеца му изневерява при първа удобна възможност. Според словоохотливия съсед, Цветанка търсeла само материалната изгода от партньорите си.

Информаторът с прякор Мики Маус разказва, че Цецка иска бебе от Веско, за да може да го манипулира и да го кара да изпълнява всичките й прищявки. В шоуто на Иван и Андрей младоженците действително признаха, че мислят за бебе, но булката все още не е бременна.

Почитатели на певеца споделят, че любимецът им е крайно раздразнителен на тази тема и определя слуховете като "пълни глупости".
Почти веднага след сватбата се заприказва за лекия ангел на Цецка, а самият Маринов е честа мишена на въпроси от личен характер, които феновете бързат да му зададат, докато чакат за автограф.

Източник: в. Телеграф