search icon

Top stories

Благо Георгиев забива екс-корица на "Playboy" и Анелия

Сексапилната русокоса водеща на шоуто "Лабиринт" по ТВ Планета - Симона Първанова и футболният...

Сексапилната русокоса водеща на шоуто "Лабиринт" по ТВ Планета - Симона Първанова и футболният национал Благой Георгиев демонстрираха неочаквана за никого близост, по време на конкурса Мис Плеймейт 2008. 

Двамата не спряха да интимничат цялата вечер, като дадоха повод за слухове на всички присъстващи, информира агенция ПРоФайл. Мълвата веднага започна да се разнася - че след като преди броени дни талантливият халф е преустановил своята сериозна връзка, вече е в нежните обятия на красивата Симона. Тя пък от своя страна, от години е свързвана в интимни отношения с друг футболист - Славчо Тошев. До сега никой от двамата обаче, не е разкрил дали са се разделили или забежката на Симона с Благо е била само повод да подразни дългогодишното си гадже, за да го склони най-накрая да се ожени за нея. Още по-интересно е, че харизматичната двойка - националът и сексапилната екс-корица на "Playboy" - Симона, отпътували с колата на българския Бекъм в неизвестна посока, веднага след края на конкурса. 
Анелия (виж галерия тук) и Благо пък били забелязани да шетат из София през последните 3-4 дни.

След като се раздели с Христина, явно Георгиев се е разгонил и не може да стои на едно място. Плейбоят на родния футбол е неразделен с изпълнителката на "Погледни ме в очите", като двамата са забелязани първо в сепаре в "Син сити", а преди два дни и на кафе в "Марайя". Колежка на Анелия пък издаде, че Благо на два пъти чакал брюнетката с лъскавия си мерцедес, под чийто капак тупуркат 550 коня, пред офиса на "Пайнер".

Вероятно всичко това са само слухове, но има и голяма доза съмнения, пораждани от злите езици, които твърдят, че докато чакал Анелия, Благо си е поиграл и със Симона, която също е лице на "Пайнер".

снимка: Васила Андреева
            БГНЕС/Гергана Костадинова