search icon

Звездите

Галена е твърдо решена да става майка

Фолк дивата Галена е изпаднала в истинска депресия заради външния си вид. Фолкзвездата качи доста...

Фолк дивата Галена е изпаднала в истинска депресия заради външния си вид. Фолкзвездата качи доста килограми през последните месеци.
Рязкото надебеляване на Галена не остава незабелязано от нейните колежки и те се надпреварват да й дават съвети какви диети да спазва, за да си върне фината талия. Галена обаче не иска и да чуе за отслабване, защото има съвсем друга цел. Чернокосата красавица най-сетне е решила да стане майка и именно за това качва килограми.
Колежки на звездата издават, че тя се е подложила на хормонално лечение, за да успее да зачене. Галена си е направила пълни гинекологични изследвания, които показали, че е годна да роди наследник на приятеля си Галин. Лекарите обаче й дали хормонални таблетки, за да ускорят процеса и резултатът да е сигурен. Певицата ги приема вече 3 месеца, но единственият резултат е рязкото напълняване. Галена обаче вече се виждала бременна и затова не се ограничавала и на масата, издават запознати. 
"Чака всеки момент да зачене и си хапва каквото поиска", коментират колежки на звездата.
Атрактивната звезда е твърдо решена да стане майка, въпреки че кариерата й е в разцвет. Причината е, че иска да задържи на всяка цена приятеля си Галин. Брюнетката се страхувала, че ако не му роди дете, ще я изостави както колежката й ДесиСлава. Според колежки на певицата тя била притеснена, че ако скоро не зачене, може да изгуби богатия си приятел и шансовете за брак с него.

Свързани новини