search icon

Звездите

Андреа става порно звезда

Фолк певачката Андреа ще става еротичен фотомодел за чужда фирма. Разбирай порнозвезда.  След като проби...

Фолк певачката Андреа ще става еротичен фотомодел за чужда фирма. Разбирай порнозвезда. 

След като проби в мъжко еротоманско списание, изрусената бомба пусна преди време в интернет съобщение, че търси богати и красиви мъже с цел секс. Митко Димитров бил бесен от соловите акции на ведомствената си певица и казал, че ако продължава така да се съблича гола за щяло и нещяло, щял да прекрати договора й. Можела да се съблича само за "Пайнер" . Е, и за него, в апартамента - студио. Той пари за курорти не давал. Това било само предтекст, защото по принцип Пайнера бил ужасно недоволен от песните и пеенето на Андреа.
„Ленко, тези песни не стават за нищо, я ме подсети тая за какво я взех?" - попитал той наскоро композитора и аранжьора Драганов.
Той даже обмислял в скоро време да й бие шута и да я връчи на Кубрат да си я носи на гръб. Да, ама се оказва, че същото мислел да направи и уж възлюбленият й боксьор Кубрат Пулев-Кобрата.
На него му писнало да търпи нимфоманските изпълнения на Андреа. Той не можел да понася подмятанията на колегите си от националния отбор.
Когато били на турнири в чужбина, те често го майтапели: „Значи - ти тука се блъскаш, а гаджето ти се блъска в България?", бъзикали го те.

Свързани новини