search icon

Звездите

Прилив на емоции заля пайнерките на турнето

Преслава старателно натъкмена, но видимо тъжна пристигна на съботния концерт във Враца. Певицата се появи...

Преслава старателно натъкмена, но видимо тъжна пристигна на съботния концерт във Враца. Певицата се появи на стадиона заедно с шофьора си. А от гадже ни следа. „Сигурно още тъгува по Петко", подметнаха някои от колежките й, а други се чудеха има ли истина в слуховете за любовната й интрига със сърдечния господар на фолк дивите Коко Динев.



Докато чакаше ред за сцената, Преслава, която закрива концертите от турнето, се настани плътно до Анелия, неочаквано за всички. Двете неуморно си шушукаха, което съвсем нагорещи слуховете, че бившата съпруга на Динев подклажда сплетните за връзката му с изпълнителката на "Не съм ангел". И то, за да дразни Емилия. Това разбира се, са повече от слухове и клюки, но злите езици не спират да ги ръсят в средите на най-слушаната музика у нас. 


На другия полюс на настроението бе секс бомбата Галена. Тя дойде с приятеля си Галин, който здраво похапна кебапчета, докато любимата му яко друсаше кълки и позираше за снимки. "Ааа, не мога много да си показвам гърдите, че Галин ме гледа", чуруликаше Галена и току си понаместваше черна изкуствена опашка. 


В еуфория бяха дебютантките Джена, Елена и Андреа, които непрекъснато сновяха нагоре-надолу и все нещо доизкусуряваха по себе си. 

До последно и Райна опъваше бедра в шпагати, а после хукваше да търси Коцето по терена. Той пък ту се бъзикаше с баща си, ту с Борис Дали.


Някак на страна от певците, реда си чакаше Есил Дюран. Гушната през повечето време от съпруга си Борис Павлов, певицата тъгуваше за скорошната загуба на маестро Казасян, с когото се сприятелиха покрай „Мюзик Айдъл".


И докато половинката на Камелия, Цветин, щателно проучваше обстановката около сцената, то блондинката се появи минути преди участието си с ефектен тоалет и прическа - бляскава и различна, както винаги.

Свързани новини