search icon

Звездите

Само Преслава пее на живо на турнето

Освиркаха Андреа, кефят се на Камелия, Анелия и Галена. Всички звезди в тазгодишното турне „Планета...

Освиркаха Андреа, кефят се на Камелия, Анелия и Галена.

Всички звезди в тазгодишното турне „Планета Дерби плюс" пеят на плейбек. Единствената, която се различава от масовката, е Преслава. Певицата държи на репутацията си и не си позволява лукса да се изложи. „Дори да кривна някой тон предпочитам така отколкото да лъжа публиката", аргументира се Преслава.

Доскоро на турнетата беше задължително пеенето на живо. Единствено Малина не спазваше изискването, но пък компенсираше с луди танци. Тази година обаче буфосинхрониадата е норма, може би защото повечето изпълнители просто нямат глас.
Освен единствената пееща абсолютно на живо Преслава е и най-аплодираната. Ръкоплясканията, когато се появи на сцената, не секват с минути, а публиката не мирясва, докато не получи желания бис. След нея по успех се нареждат Галена, Анелия и Камелия. Кефят се и на Константин, но не и на Борис Дали, който предизвиква усмивки. Публиката реагира най-хладно на Есил Дюран.
Откровени освирквания обаче се чуват, когато изскочи Андреа. По-сдържано се приемат още Райна и новата фаворитка във фирмата Джена. Изненадващо, въпреки скованото си поведение на сцената, Елена Паришева се посреща с успех от зрителите.