search icon

Любопитно

Супер Любо на супер диета

Иван Матев, повече известен като "Супер Любо" от култовата телевизионна реклама, свали 24 килограма....

Иван Матев, повече известен като "Супер Любо" от култовата телевизионна реклама, свали 24 килограма. Амбицията дошла заради новата професионална сцена, на която се качва, а именно ролята на тв водещ в кулинарно предаване. Тайната на грандиозното отслабване се крие в специалната диета на д-р Дюкан, според която трябва да се редуват месо със зеленчуци през седмица, а накрая за награда гладуващите могат да си позволят и двете.

Диетолози прогнозират, че модата на диетата на Дюкан ще отмине до една година. Тя вече плъзна по всички възможни центрове за отслабване, естествено, адаптирана в български вариант.
Дали е дебел или не, преценете сами. Висок е 180 см, тежи около 94 кг, гръдната му обиколка е 113 см, а тази на врата 44 см. Талията му е 110 см, номерът на обувките 43-44, а размерът на дрехите, които носи е L-XL.
Ето какво казва самият той за себе си:
"В момента не съм чак толкова дебел но, има още какво да се желае. Сега е много модерна една книга с тъпото заглавие "Как да отслабнем завинаги". Никога не бих си я купил, но видях резултата при една позната. Това е система на хранене с белтъчини. Примерно 5 дена ям белтъчини (не говоря за свинско месо) и 5 дена ям зеленчуци. Това е докато отслабна. После се минава на азиатска диета, т.е. пиле, телешко и яйца. Последно ми се прецака кръста. Имам стара травма. Покрай тази история се запознах с един кинезитерапевт, който ми изписа сложен комплекс от упражнения. При тях няма много натоварване, за мързеливи хора са направени, защото аз съм скаран със спорта и то си ми личи. Всеки ден трябва да правя по два пъти този комплекс от 42 упражнения, които не са трудни, но днес не съм ги правил, защото нямам време."