search icon

Съдби

Преслава си играе на гоненица с Петко

Сервитьорка е станала причината Преслава да се раздели с голямата си любов - бизнесмена Петко Димитров....

Сервитьорка е станала причината Преслава да се раздели с голямата си любов - бизнесмена Петко Димитров. Според актуалната клюка баровецът поддържал паралелна връзка със суперзвездата на фолка и с момиче от персонала на „Син Сити".

Играта на криеница продължила няколко месеца, но в един момент „добри хора" подшушнали на Преслава, че любимият й си има и друга.
Според клюката звездата почти изловила на калъп палавия Петко и устроила зрелищна сцена. Според жълтата клюка, от която ние се разграничаваме, за да отмъсти на неверния си любим, тя му изневерила с Коко Динев. Двамата са основни конкуренти в Сандански. От една страна, Петко Димитров стопанисва местния „Син Сити", а от друга - Коко върти казиното.
Бизнесмените са в непрестанна борба за надмощие в последните месеци. За да натрие носа на Петко, Преслава се е хванала за кратко с мъжа на Емилия, тълкуват постъпката й в гилдията. Междувременно според актуалната клюка в началото на седмицата изпълнителката на хита „Водка с утеха" пак се е събрала с гаджето си. Тя му била простила прегрешението и той нейното. Дали тази клюката ще се окаже истина само времето ще ни покаже, а вие следете повече, за слуващото се около Преслава в Hotnews.