search icon

Звездите

Най-известните самотни майки

Те са популярни благодарение на професиите си, но зад лъскавата фасада са майки като всички останали....

Те са популярни благодарение на професиите си, но зад лъскавата фасада са майки като всички останали. Техните задължения дори са по-тежки от обикновено, защото отглеждат децата си сами, или поне не с биологичния баща на детето.

Сред тези майки-героини е Цеци Красимирова, която на 18 забременява с дъщеря си Джудит. Малката красавица, която е наследила пронизващо сините очи на майка си, ще навърши 10 години през ноември.

Не е забравена и Глория и нейната дъщера Симона, която в края на миналия месец навърши 12г. Дъщерята на фолк примата от композитора Илия Загоров не се виждала с него, защото той не живеел в България, но често радвала майка си с отлични оценки и фантастични певчески заложби.

Колежката на Глория Нелина и до ден днешен упорито крие самоличността на бащата на 4-годишния си син Кристиян. Дълго се мълвеше, че той е от бившия приятел на Нелина Коко Динев, но тя категорично отрече това да е така. Сигурно е бащинството на собственика на "Кошарите" на 4-годишната дъщеричка на Анелия Ивон. От година семейството е разделено, но малката виждала често татко си и не била лишавана от нищо.

Деси Слава отглежда сама детето си, заченато в Америка, но от български татко. 7-годишният Майки често разговаря с баща си по Skype. Не само майката Виолета Здравкова, но и дъщерята Даная се прочуха покрай първото издание на ВИП Брадър.

Известен стана и малкия син на Софи Маринова Лоренцо. Певицата често го качва със себе си на сцената, а малкият вече е и герой в клип на Устата. Двойничка на известната си майка Мартина Вачкова и на прочутия си дядо Григор Вачков е 11-годишната Рада.

За сметка на това почти по нищо не напомня за майка си 5-годишната дъщеря на Бони Михаела, родена от дългогодишния приятел на певицата Мечи. Сами отглеждат децата си певиците Емануела (Христо - 5г.), Кали (Георги - 8г.), Пепа (Магдалена - 5г.) и екс манекенките Ивайла Бакалова (Рая - 5г.) и Ирен Онтева (Кристиан - 3г.)

По техните стъпки върви и бременната манекенка Галена Димова, която каза, че не е сгодена и няма намерение да живее с бащата на детето си. Галена заявила, че без никакво притеснение ще влезе в графата "самотна, но щастлива майка".