search icon

Звездите

Късен пубертет тресе Преслава

Феноменални неща се случват в родния поп фолк. И по конкретно с голямата звезда на Пайнер Преслава. От...

Феноменални неща се случват в родния поп фолк. И по конкретно с голямата звезда на Пайнер Преслава. От известно време певицата тръби наляво и надясно, че гърдите й отново са пораснали.

Дори и операцията за намаляване на бюста, която си направи преди време, не помогна („съкрати" обиколката си от 105 на 90 см). Тя не пропуска да се похвали и пред медии, и пред приятели за поредната драма около формите си. Добричлийката даже подхвърли, че може би превръщането й от момиче в жена не е приключило. Но специалистите са категорични - процесът на формирането на млечните жлези завършва към 18-20-годишна възраст. А както е известно звездата е на 24 години. Единствената възможност гърдите да растат след това е при бременност. И естествено възниква въпросът: Бременна ли е Преслава? Чалгаджийката отрича подобна възможност и твърди, че не желае на този етап да има деца. Но пък знае ли човек? Помним, че Емилия също бе категорична, че не чака бебе, докато СЛАВА не се убеди в противното, след като видя коремчето й! Така че, не им вярваме много - много на фолкаджийките.

Но има една подробност, която едва ли радва Преси - ако бюстът започне да увеличава обема си след хирургическа намеса за намаляване, формата му може да се развали. Дано подобно нещо не се случва с фурията на Пайнер.

От друга страна неволите на Преслава покрай намаляването и набъбването, дават повод да се говори за нея. А както е известно лоша реклама няма!
 
Мъките й започнаха, когато реши да легне под ножа. Малко след операцията тя пак влезе в болница. И тогава изникнаха съмнения за бременност, но се оказа, че причината е друга - скъсали се шевовете, явно не издържали устрема на буйната й гръд. След като проблемът мина, дойде новата драма. Обиколката й пак започна да се увеличава! Дали причината е бременност, късен пубертет (въпреки 24-те години) или някакъв природен феномен... Отговор засега няма, но пък има поводи за размисъл...