search icon

Звездите

История в снимки: и Холивуд изневерява

В днешния епизод на нашата редовна рубрика "История в снимки" сме решили да ви запознаем с любовните...

В днешния епизод на нашата редовна рубрика "История в снимки" сме решили да ви запознаем с любовните афери на Холивуд. Кои са най-известните личности "Хванати в изневяра"?

Връзката на Мадона с Алекс Родригес определено сложи край на брака на бейзболиста. По време на аферата си с Мадж, на Алекс дори му се роди второ дете. Според таблоидите връзката на двамата е била и основна причина за развода на кралицата на попа с Гай Ричи. 

Миловидната Сиена Милър сложи край на осемгодишния брак на любовника си Балтазар Гети, след като в интернет се появиха скандални снимки на двамата. Балтазар има 4 деца от бившата си съпруга и дори бе татуирал името й на гърдите си.

Анджелина Джоли е част от два любовни триъгълника. Първо тя отмъкна Били Боб Торнтън от Лаура Дерн. Наскоро тя призна, че връзката й с Брад Пит е започнала по време на снимките на "Мистър и мисис Смит", когато актьорът все още беше женен за Дженифър Анистън.

Хю Грант е може би един от най-известните мъже "Хванати в изневяра". Актьорът беше заловен да мами приятелката си Лиз Хърли с проститутка и дори бе арестуван за непристойно поведение.

През септември агент Мълдър си призна, че е пристрастен към секса. Духовни дори влезе в рехабилитационен център, за да се пребори със зависимостта си. Проблемите на актьора доведоха до развод с дългогодишната му съпруга - Теа Леони.

Ъшър публично призна, че е изневерявал на бившата си приятелка - Чили от групата TLC. Изпълнителят дори посвети цял албум на похожденията си. 

Раян Фелипе срещна настоящата си приятелка Аби Корниш, докато все още бе женен за Рийз Уидърспун. Рийз сподели, че е преживяла много тежко развода си.